follow Catalog firme » Agricultura » Sere » Solarii » Judetul DOLJ
  home     Solarii   Judetul DOLJ

Solarii Dolj

Obtineti cel mai bun pret pentru solarii completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
solarii cu ventilatie pe capete, solarii flori, solarii craiova, solarii ieftine, solarii legume, solarii legume, solarii, solarii profesionale, solarii oltenia (CRAIOVA, DOLJ)
Societatea fost infiintata acum 8 ani de zile. Construim si comercializam solarii pentru hobby si familie, cu latimi de 4-6 metri, pe lungimi declarate de catre clienti. Construim si livram kit-uri pentru solarii fara sudura din profile. Structura este realizata in conformitate cu Norma Europeana EN13305-3. Elementele structurii sunt realizate din otel galvanizat calitatea I prin imersie in baie de zinc topit Z275g/mp. Sunt..
0769 *** ***Click aici!
solarii flori craiova, solarii legume craiova, solarii la cheie, solarii flori, solarii legume, solarii oltenia (CRAIOVA, DOLJ)
Constructii sere si solarii pentru legume, producator si distribuitor unic in Europa pentru kit-uri de solarii tip Mini-Home KS. Va oferim posibilitatea de a achizitiona unul dintre produsele prezente aici, iar noi venim acasa la dumneavoastra cu echipa pentru a vi-l construi. Tot ceea ce va ramane de facut este sa va apucati de cultivat...
0724 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie